FACES 2012: the new spring

29.07.2012 kl. 22:48
Hej alla! Det har varit ett synnerligen givande veckoslut för bandet. Vi har varit på Faces till Gumnäs, och där bland annat deltog vi i och vann gatumusiktävlingen, jammande med diverse typer som t.ex. killarna från Shenmen, hörde sjukt bra musik från bl.a. Hermanni Turkki och Pelle Miljoona. Vi har också fått en massa erfarenheter, uppmuntran, och eventuellt gigs i Ingo. Och nästa år på Faces förstås, det var tävlingens pris!

Egentligen skriver jag för att säga att den här bloggen snart ska börja leva. Wait for it!

////

Tänä viikonloppuna Lulu Band meni Faces-festareille, soitti, ja voitti katusoittokisan. Tärkeämpää on kuitenkin kaikki mitä opimme tällä matkalla: tutustuimme moneen mahtavaan tyyppiin, muun muassa mahtavaan Matsu Pitsu Duoon, katusoittovastaava Peteriin, ja moneen mahtavaan tyyppiin joilla ei pahemmin ole mitään bändin kaa tekemistä!

Tämä blogi lähtee kohta elämään: wait for it!

~ Lulu (Lukas)
Lulu Band
Kommentarer (5)
I wont be palikka!
Empsu30.07.12 kl. 12:19
Hienoo!
ilkka02.08.12 kl. 13:17
Kiitos, vielen dank :D
Lukas of The fireman of almost doom02.08.12 kl. 23:31
Hei tykkäsin teistä toosi paljon kavereitteni kanssa. Kais teitä näkyillään sit paljo kaikkialla, ootteko te Helsingin kaduilla soittelemassa yleensä vai missä ^^ Haluan päästä kuulemaan teitä vielä! Vielä soi päässä tåget ja ocean, voisitte laittaa tänne teistä videoitakin niin sais jostakin teitä kuunnella : 3 se ois kyl tosi kiva.
Unni05.08.12 kl. 21:27
Moi Unni, kiva kun diggasit! Laitellaan tänne milloin soitetaan kadulla ja muuallakin kun semmoista on suunnitelmissa! Helsingin kaduilla soitellaan, mut meil on nyt hetkellisesti vähän kädet täynnä: harjoitellaan Tigriksen keikkaa varten ja mä luen ylppäreihin... Eli meillä ei nyt ihan heti ole suunnitelmia lähteä kadulle, mut seuraile blogia... videoitakin on tulos, niitä nimittäin on! Tosi kiva viel kun tykkäsit meistä :D
Lukas14.08.12 kl. 21:57