busy busy busy

20.03.2013 kl. 22:55

Hej alla. En vecka sen spelade vi på After Eight, exakt en vecka sen satt jag och Aino på vårt hostelrum och kollade igenom keikkavideon. Tack alla som var på plats, det var en alldeles fantastisk keikka, och hela vår lilla turne gjorde mej jätte glad och pigg!

För övrigt har det vari en sjukt busy vecka. Som det allti brukar vara för Lulu Band. I alla fall har jag hunnit managerera Lulu Band så in i helvete: det är 100ggr mer besvärligt att skapa en YouTube-account och Soundcloud än man skulle tro, eller mer specifikt att få upp det man vill dit. Annat jag gjort är :
- varit på en massa feministmöten
- grälat och hämtat mat till mamma 
- varit ute med hunden
- Läst One Piece
- jobbat som personlig assistent
- gjort Teaks inträdesuppgifter i all hast
- sett på när min kännykkä säger "simkortti hylätty"
- festat!
- frilansat som journalist
- haft en massa teatergenrep
- förstört parkett i en ambassad...
The list goes on. Jag skriver som bäst detta inlägg på ett tåg i all hast. I alla fall är ja helt sjukt slut. Ska försöka ta det lite lugnare nästa vecka.

Men jag är sjukt nöjd med det jag åstadkommit! Längst ner på sidan postar jag ett par klipp från vår YouTube-kanal, och länken till vår Soundcloud, kolla in dom! Vi försöker med Aino i fortsättningen göra små videobloggklipp när vi hinner, och om vi vill. Aino och jag är oense om många saker angående videobloggar och inbandningar, men vi hoppas vi kan komma förbi våra oenigheter i framtiden också och ger er en kickass Lulu Band-experience i fortsättningen också!

----------------------

Oon ihan sika loppu. Tällä kertaa en jaksa suomeksi kirjoittaa samaa juttua uudellen kuin yläpuolella, mutta vetäkää se vaikka google translaten läpi. Ja sit tohon meiän "Fadäs i Jeppis" saa myös englanninkielisen tekstityksen (ja vissiin jopa italiaksi myös!).

Vi videobloggar- Videobloggaamme

Vi spelar (Ainocam filmvinkel!)- Soitamme (Ainocam filmauskulma!)

Vår Soundcloud! - Meiän Soundcloud!

 

 

 

 

 

 

 

 

~Lukas

 

Lukas